2012. október 12., péntek

Á la carte: Menük 2012. október 01-14

Füstölt lazac tócsnival és tormakrémmel
Zöldfűszeres szűzpecsenye burgonyapürével, vajas borsóval
Csokis kocka pisztáciával és vanília fagylattal



Lazac pástétom paprika mártással, koktél paradicsommal
Csirkemájjal töltött pulykamelly grillezett polentácal, salátával
Somlói galuska á la ZILA



Sült camambert pirítóssal
Pisztráng filé őrölt magos bundában, ratatouille-jal, burgonyával
Fahájas alma sült habbal á la Chef Boris László



Sütőtök krémleves pirított tökmaggal
Rántott sajt mozzarellás zöldségtoronnyal
Hideg citromfelfúj



Fogadás:
Stroganoff csirkemell rizsel
Gyümölcs és sajttál
Deák szelet

80 fős fogadás:
Marhapörkölt tarhonyával, csemege uborkával
Reszelt linzer gyümölcshabbal

Grillezett scampi és Szent Jakab kagyló, salátával
Boeuf bourguignon burgonyapürével
Créme brulée-vel

Francia hagymaleves
Lazac roston ratatouille-jal
Csokoládé mousse




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése