Füstölt lazac tócsnival és tormakrémmel
Zöldfűszeres szűzpecsenye burgonyapürével, vajas borsóval
Csokis kocka pisztáciával és vanília fagylattal
Lazac pástétom paprika mártással, koktél paradicsommal
Csirkemájjal töltött pulykamelly grillezett polentácal, salátával
Somlói galuska á la ZILA
Sült camambert pirítóssal
Pisztráng filé őrölt magos bundában, ratatouille-jal, burgonyával
Fahájas alma sült habbal á la Chef Boris László
Sütőtök krémleves pirított tökmaggal
Rántott sajt mozzarellás zöldségtoronnyal
Hideg citromfelfúj
Fogadás:
Stroganoff csirkemell rizsel
Gyümölcs és sajttál
Deák szelet
80 fős fogadás:
Marhapörkölt tarhonyával, csemege uborkával
Reszelt linzer gyümölcshabbal
Grillezett scampi és Szent Jakab kagyló, salátával
Boeuf bourguignon burgonyapürével
Créme brulée-vel
Francia hagymaleves
Lazac roston ratatouille-jal
Csokoládé mousse
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése