2012. november 11., vasárnap

Á la carte: 2012. október 15.- november 9.

Kecskesajtos padlizsán salátával
Csirkemell egészben aszalt szilvával töltve, párolt zöldségekkel, céklával
Áfonyás sajttortás kehely

Párizsi Magyar Intézet fogadás 150 főre:
Pogácsa á la Kriszti
Marhapörkölt főtt burgonyával, savanyú uborkával
Deák kocka á la Zila
Néger kocka


Kecskesajtos saláta céklával, pirított magokkal
Csirkemell egészben, újhagymás burgonyápürével, pertezselymes gombával
Tejszínes áfonya kekszmorzsával




Tonhal saláta főtt tojással
Lazac roston ratatouille-jal
Mousse au chocolate


Külügyminiszteri ebéd és az azt követő díjátadó, 40 főre
Gyümölcssaláta
Vegyes zöldsaláta csirkemellel
Füstölt lazac rózsák jégsalátán
Borhab torta Tokaji krémmel á la Zila
Kecskesajttal töltött grillezett padlizsán céklacsírával
Füstölt kacsamell polentával
Libamájterrin Tokajis aszalt sárgabarackkal
Húsgombóc lilahagyma lekvárral zöldborsó csírával
Füstölt lazac tzatzikivel
Lazacos és tonhalas szendvicsek
Mascarpone krém erdei gyümölccsel
Világos piskóta kocka vanília krémmel á la Zila
Pogácsa á la Kriszti
(Hathatós telefonos segítséget köszönöm
Misley Norbert brüsszeli szakács kollégámnak)
 
 
 

 
 

 

 



 



 

Scampi és St. Jakab kagyló á la provancale
Kacsamell almasörben sütve, káposztával, snidlinges pürével
Créme brulée
 
 
 



Mezei salátakeverék pirított szalonnával, balzsamecettel
Pisztráng fekete kagylóval és apró garnélával tejszínes szószban, édesburgonya pürével
Csokoládé tortácska forró mézes barackkal
 

 
 


Vadász rendezvény 20 főre:
Fácán erőleves
Vaddisznó karaj vörösboros-mézes cseresznye mártással, hercegnő burgonyával
Somlói galuskával



 



 


Almás rukkola saláta, füstölt kacsamellel, fürjtojással
Sertésszűz erdészné módra szalonnás zöldbabbal, grillezett kaliforniai paprikával
Almás mille feuille
 
 
Marhaerőleves cérnametélttel
Párizsi pulykamell párolt zöldségekkel
Túrós palacsinta vanília öntettel






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése