2012. február 9., csütörtök

Chef á Paris 2012. január

Serrano sonka sárgadinnyével
Roston sült kacsamell áfonya mártással, rozmaringos burgonyapürével
Gyümölcskehely mascaprone krémmel



Tejszínes gombaleves
Borjú pörkölt galuskával
Friss gyümölcskehely

Fokhagymás scampi
Kacsamell vörösboros szószban burgonyával
Vegyes francia sajttál
Gyömölcssaláta pirított mandulával

Madárbegy saláta őszibarackkal és pármai sonkával
Sügér sáfrányos rizzsel, tárkonyos rákraguval és koktél paradicsommal
Citrom tortácska




Marhalábszár leves zöldségekkel, cérnametélttel
Lecsóval törltött szűzpecsenye rizzsel és paprikamártással
Madártej puding tejszínhabbal




Hideg zöldsaláta öntettel, rokfort sajttal és pirított magvakkal
Rántott cammambert áfonya lekvárral, erdei gombás rizzsel
Fekete-fehér pohárkrém




Füstölt kacsamell endívia sajátával, karamellizált körtével
Lazacfilé roston fehérboros szósszal, vargányás tagliatelle-vel
Meleg aszalt szilvás breton vanília fagylalttal




Scampi fokhagymával és aszalt paradicsommal
Vörösmárna bébi répával és zöldbabbal
Erdei gyümölcsös millefuille (Kriszti módra)




Libamáj rolád fokhagymás toast-tal
Csirkemell borsmártással, rizspiláffal és vajas zöldbabbal
Créme brulée




Erdei gomba saláta bacon-nel
Sertésszűz érmék fűszervajjal, párolt zöldséggel
Panna cotta áfonyalekvárral




Apró rák
Vörös márna citromos burgonyával
Mousse au chocolat



Francia hagymaleves (Kriszti módra)
Csirke sült, diós kéksajtmártással, sült édesburgonyával
Bazsalikomos panna cotta málnazselével





És persze az elmeradhatatlan francia reggelik: dzsemmel, vajjal, croissant-nal
illetve magyar reggelik hideg-meleg változatban: tojásrántotta, szalonna chips, felvágottak, sajtok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése