Borjú karaj rókagombával és quiche lorraine-vel (francia lotaringiai lepény):
Francia sajtválogatás dióval és szőlővel:
Gránátalmaszirupban pácolt körte mandarinos-csokoládés mascarpone krémmel töltve:
2011.09.05-én megtartott vacsora menükártyái franciául és magyarul:
Fokhagymás scampi mártogatóssal és grillezett sajtos burgonyával:
Vörös pisztráng filé gratin burgonyával és glasszírozott cukorborsóval:
Mákos-szilvás parfé:
Francia hagymaleves (á la feleségem):
Közelről, ahogy lazacok pirulnak a zsiradék meg lassan füstöl :)
Francia csokolédá mousse:
Füstölt sonkarózsák salátával és gruyére (sajt) forgáccsal, dióval:
Bazsalikomos sajttal töltött egész csirkemell grillezett burgonyával:
Francia citrom torta:
Lyoni saláta:
Hirtelen sült (8 perces) rozé kacsamell laskagombával, burgonya pürével és sült hagymakarikákkal:
Almás clafutis karamellizált tojásfehérjével:
Brokkoli krémleves pirított mandulával és tejszínnel:
Fotó nélkül:
Sertés szűz gombás burgonyával és lyoni hagymával
Mousse au chocholat (sokadjára kérés szerint)
Zöldsaláta fetával, párolt céklával és pirított fenyőmaggal:
Csirkemell tárkonyos mártással rizs piláffal:
Őszibarack málnaöntettel és vanília fagylattal:
Meleg csirkemáj salátaágyon:
Roston sült kacsamell gyümölcsmártással steak burgonyával:
Gyümölcsök karamell kéregben:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése