2011. november 2., szerda

Á la carte: 2011. szeptember

Libamáj mousse grillezett őszibarackos salátával:

Borjú karaj rókagombával és quiche lorraine-vel (francia lotaringiai lepény):

Francia sajtválogatás dióval és szőlővel:

Gránátalmaszirupban pácolt körte mandarinos-csokoládés mascarpone krémmel töltve:

2011.09.05-én megtartott vacsora menükártyái franciául és magyarul:

 Fokhagymás scampi mártogatóssal és grillezett sajtos burgonyával:

Vörös pisztráng filé gratin burgonyával és glasszírozott cukorborsóval:

 Mákos-szilvás parfé:

Francia hagymaleves (á la feleségem):

 Készül a főétel, négy serpenyőben sül egyszerre 14 vendég részére a lazacfilé. A séf koncentrál :)

Közelről, ahogy lazacok pirulnak a zsiradék meg lassan füstöl :)

Francia csokolédá mousse:

Füstölt sonkarózsák salátával és gruyére (sajt) forgáccsal, dióval:

Bazsalikomos sajttal töltött egész csirkemell grillezett burgonyával:


Francia citrom torta:

Lyoni saláta:

Hirtelen sült (8 perces)  rozé kacsamell laskagombával, burgonya pürével és sült hagymakarikákkal:

Almás clafutis karamellizált tojásfehérjével:

Brokkoli krémleves pirított mandulával és tejszínnel:

Fotó nélkül:
Sertés szűz gombás burgonyával és lyoni hagymával
Mousse au chocholat (sokadjára kérés szerint)

Zöldsaláta fetával, párolt céklával és pirított fenyőmaggal:

Csirkemell tárkonyos mártással rizs piláffal:

Őszibarack málnaöntettel és vanília fagylattal:

 Meleg csirkemáj salátaágyon:

Roston sült kacsamell gyümölcsmártással steak burgonyával:

Gyümölcsök karamell kéregben:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése