Sertés szűz aszalt szilvával töltve, erdei gombás rizottóval:
Borban párolt körte vanília fagylattal és csokoládé öntettel:
Grillezett kecskesajt gránátalmával és pirított sütőtökkel:
Vörös márna filé édeskömény és paprikaágyon, burgonyával:
Citromtorta:
Hideg libamáj lilahagymalekvárral és pirítóssal:
Bárányborda rozmaringos burgonyával és fügemártással:
Lassan sült birsalmakompót vanília fagylattal és csokolédéval:
Bazsalikomos rukkolasaláta sült paradicsommal és parmezánforgáccsal:
Vörösmárna citromos burgonyával, garnélás vajmártással:
Körtés clafoutis:
Munka után, jóízüen :)
2011.10.25-26-án Őexcellenciája Schmitt Pál, Magyarország Köztársasági Elnökének tiszteletére rendezett fogadás alkalmából:
Libamájas és magyar kőrözöttes levelestészta kosárkák
Snidlinges krémmel töltött rokfort terrine Zila formában
Fokhagymás scampi madárbegy salátával
Borjúszűz burgundi módra pirított burgonyával
Roston sült kacsamell erdei gyömülcsös raguval hercegnő burgonyával
Francia sajttál
Gyümölcstál
Mousse au chocolat, mézben és grand marnier-ben kandírozott narancshéjjal:
Köztársasági elnök úr saját Tokaji Aszúja:
Professzor Dr. Trócsányi László, a párizsi Magyar Nagykövet a Köztársasági Elnök úr részére rendezett fogadáson bemutatja saját séfjét.
Őexcellenciája személyesen megköszöni Bertalan Róbertnek a munkáját.
A kétnapos látogatás alkalmával végzett munkája elismeréseként az egybegyűlt vendégek tapssal díjazzák.
A szakács itt már a gratulációt követően büszke nagyon magára :)
Fotó nélküli menük:
Fokhagymás rák aioli-val
Kacsacomb párolt almás lilakáposztával és petrezselymes burgonyával
Körtés-Narancsos-Citromos sorbet friss erdei bogyós gyümölccsel és eperöntettel
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése