Előételek:
Sárgadinnye labdák sonkával
Zöldbabsaláta pirított fenyőmaggal és fetával
Waldorf-saláta
Sós falatkák: kecskesajtos és lazacos ízben és "Bence kedvence" sajtos pogácsa
Hidegtálak: kaszinótojás, orosz hússaláta és bazsalikomos mozarella katonák koktélparadicsommal
Lazacos bazsalikomos pisztrángtekercs mangós salátaágyon
Főételek:
Vörösmárna filé ratatuoille-val
Bécsi szelet pertezselymes rizzsel
Roston lazac bacon-ös spárgával és tagliattele-vel
Gyöngyhagymás kacsaragu rusztikus burgolyafánkkal
Marhapörkölt petrezselymes burgonyával
Csőben sült karfiol párolt rizzsel
Pulykamell stroganoff módra párolt rizzsel
Ropogós kacsacomb almás párolt káposztával és krumplis rétessel
Desszertek:
Borkrém hab aranymazsolával
Somlói galuska
Citromfüves eperhab
Prosecco zselé mascarponéval és pirított dióval
Gyümölcskosárkák és Áfonyás süteményfalatkák
Csokoládé kosarak epres mascarpone krémmel
Borhabtorta Tokai szósszal kockában és tortában (á la Zila)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése