Előételek:
Rokfortos terrine sonkakrémmel (Zila kockaforma)
Kecskesajt saláta mustáros fehérboros öntettel
Imbachék gombája
Csicsóka csipsz kecske sajttal
Nizzai saláta
Grillezett rák tzatzikivel
Tatárfalatkák pirított bagetten
Sajtkrémes terrine zöldfűszeres vajjal (Zila rombusz forma)
Sárgadinnye saláta paradicsommal-uborkával és kecskesajttal
Pármai sonka sárgadinnye labdákkal
Francia sajttál
Főételek:
Vajhal steak sós piskótával (Zila tortaforma) tejszínes kapros rákszósszal
Narancsos kacsamell pirított apróburgonyával
Lazac roston fényezett cukorborsó ágyon
Csirkemell stroganoff módra párolt rizzsel
Prosciuttóba göngyölt sertésszűz burgonyakanapéval
Csáki sertéstekercs rizzsel
Almával-camemberttel töltött pulykamell sajtmártással párolt zöldségekkel
Kacsamell vörösboros áfonyával hercegnő burgonyával
Rozmaringos báránysült vörösboros szósszal párold zöldségekkel
Fehérborban párolt zöldfűszeres tenger gyümölcsei ragu tagliattele-vel
Vörös márnafilé ratatouille-val
Desszertek:
Máglyarakás (Zila kockatorma)
Mézes-diós gyümölcsös kosárka
Créme bruléé
Áfonyás lepény
Nyári epersaláta pezsgőgranitával
Vanilia krémmel töltött profiterol
Káposztás, almás-fahéjas és meggyes-dió rétes
Sajtos pogácsa (Bence kedvence)
Almás-diós sütemény csokoládé öntettel
Mákos guba baracklekvárral (Zila kockaforma)
Cseresznyés piskóta
Somlói galuska
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése