Elöételek:
Hortobágyi húsos palacsinta
Pármai sonka sárgadinnyével
Bruschetta házi padlizsánkrémmel és salátával
Francia burgonyasaláta
Pirított fokhagymás rák friss zöldséggel és parmazánforgáccsal
Zöldsaláta dijoni öntettel
Paradicsomos toscanai saláta kapros öntettel
Majonézes-kapros zöldborsó saláta
Füstölt lazac falatok kecskesajttal kaporlevéllel
Föételek:
Kacsacomb párolt káposztával györgyburgonyával
Sonkával és kelkáposztával töltött pulykasült párolt karottával és rozmaringos burgonyával
Fogas csíkok sörtésztában spárgás rizzsel, remoulade mártással
Bacon-be tekert sertésszűz rizibizivel
Erdei gombával töltött hátszín grasszírozott cukorborsóval és pirított burgonyával
Borjúpörkölt galuskával
Tejszínes zöldfűszeres gombaragu vegyes párolt zöldséggel
Desszertek:
Citrom sorbet
Mousse au chocholat
Ságrabarackos gombóc vanília öntettel
Lime pannacotta
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése